top of page

Wie is Leen?

Tijdens mijn ontdekkingsreis naar wie ik écht ben, en hoe ik in het leven wil staan, heeft mijn GPS me regelmatig langs allerlei omwegen gestuurd. Soms liepen de wegen schijnbaar dood, en lagen er dikke bomen op de weg, maar telkens bleek ik uiteindelijk dichter bij mijzelf uit te komen.

 

Zo werkte ik, toen nog gedreven door wat anderen van mij verwachtten, gedurende jaren voor een Amerikaans Informatica bedrijf waar cijfers, steeds veranderende computerprogramma’s, ingewikkelde rapporten, deadlines en alle bijbehorende stress de agenda van elke dag beheersten. Deze job heeft me veel boeiende mensen en mooie plekken van Europa en ver daarbuiten laten zien. Maar mijn hart klopte niet meer synchroon met deze bedrijfscultuur.

Omdat de route van de ontdekkingstocht naar mijzelf telkens opnieuw aangaf dat mijn noorden in de richting van 'werken met mensen' lag in plaats van 'werken met cijfers', ging ik op zoek naar een manier om mijn agenda te vullen met mijn diep verlangen om met mensen te delen wat ik op mijn levensreis geleerd had.

_DSC8744.jpg

Zo richtte ik mijn bedrijf 'Orde op Zaken' op, waarin ik met passie mensen help om rust en ruimte in hun leven te brengen.

Waarbij kan je mij als coach inzetten?

 

Als Life coach ga ik samen met jou op zoek naar wie je écht bent en hoe je volgens jouw eigen waarden en normen in het leven kan staan. Zo wordt je leven niet langer beheerst door wat anderen van je verwachten maar kan je elke dag opnieuw een leven leiden dat jou vervulling brengt.  

 

Als Opruimcoach help ik jou als je een beter georganiseerde leefomgeving wil om zo meer rust in je hart en ruimte in je hoofd te krijgen.

Om je als een goede Opruimcoach echt de dingen anders te leren aanpakken, volgde ik de Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren bij Dr. Els Jacobs, de Huishoudcoach.

 

Maar om, buiten mijn levenservaring, ook een theoretische basis te hebben voor mijn life coaching, volgde ik een opleiding 'Inspirerend Coachen' aan het Center for Selfmanagement, een cursus Positieve Psychologie aan het NTI, en de Leergang Coaching voor Professionals bij School voor Coaching in Utrecht.

bottom of page