top of page

Wat kan Orde op Zaken voor jou betekenen?

Wil jij graag wat meer innerlijke rust, meer duidelijkheid en structuur in je leven, maar weet je niet waar te beginnen?

 

Als Life- en Opruimcoach begeleid ik je om Orde op Zaken te stellen waar nu chaos is.

We gaan samen op zoek naar hoe rust en ruimte in je leven er voor jou uitziet. Zo zal je, via coaching, ontdekken wie je écht bent, om van daaruit een diep, zinvol en gelukkig leven te leiden.

 

If buying stuff hasn't made you happy,
maybe getting rid of things will - Joshua Becker

Orde op Zaken in...

like.png
settings-work-tool.png
huisje logo geel.png
hart

Orde op Zaken

in je Hart

like.png

Het is moedig om ja te zeggen tegen rust en spel,
in een cultuur waar uitputting wordt gezien als een statussymbool - Brené Brown

 

Verlang je ook naar een leven met rust en ruimte in je hart, waar ontspanning en genieten weer aan bod mogen komen? Als Life Coach help ik je te ontdekken hoe zo'n leven er voor jou kan uitzien.

 

 • Misschien voel je dat je vast zit in jouw dagelijkse sleur. Je bent niet ongelukkig maar iets in je zegt dat er meer moet zijn in dit leven, en je verlangt naar een dieper geluk. Alleen weet je niet hoe je daar moet geraken.
   

 • Misschien wil je nieuwe dingen proberen, nieuwe wegen bewandelen om een grootser en zinvoller leven te leiden, maar de twijfel aan jezelf, jouw angst om te falen houden je klein.
   

 • Misschien vind je het moeilijk om bij anderen uit te spreken wat jij echt voelt en wat je echt wil, en wegen hun oordelen zwaar op je. Je wil graag jezelf durven en kunnen zijn maar weet niet waar te beginnen.
   

 • Misschien zit je hart boordevol onverwerkte gevoelens die je liefst heel diep verborgen houdt. Je bent bang dat als je ze uitspreekt, ze je zullen overspoelen en je in je eigen emoties zal verdrinken. Maar het wordt elke dag moeilijker jouw gevoelens te blijven onderdrukken dus het verlangen deze in een veilige, niet oordelende omgeving te durven benoemen en verwerken wordt groter. 

Dan heb jij nood aan Orde op Zaken...

Via coachingsgesprekken en oefeningen ontwikkel je vaardigheden waardoor je veerkrachtiger wordt zodat je met meer moed gaat leven vanuit jouw kernwaarden en in functie van jouw doelen en dromen.

Ik ben een coach die je inspireert, je uitdaagt, je op de weg houdt en je ondersteunt. Maar je zal bij Orde op Zaken vooral ook een veilige ruimte vinden waar geen plaats is voor oordeel maar des te meer voor mildheid en oprechtheid.

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Tijdens een kennismakingssessie bepalen we samen heel concreet waar je verlangen ligt, en wat het doel is van jouw coaching. Hoe sterker je motivatie om iets te veranderen in je leven, hoe sterker je resultaat zal zijn.
 

Als we na het kennismakingsgesprek tot een samenwerking beslissen, gaan we aan de slag in Life Coachingssessies van 1 à 1,5 u (jij bepaalt …)

Deze sessies gaan door bij mij thuis, in Duffel.

 

Indien verplaatsing moeilijk is, kan de coaching ook via Skype of Whatsapp Call gebeuren. 

Orde op Zaken

in je Hoofd

settings-work-tool.png

Your mind is for having ideas, not holding them -
David Alen.

Verlang je naar rust in je hoofd, maar wordt het er steeds maar drukker?
 

 • Misschien loopt je hoofd steeds weer vol met negatieve gedachten en is je 'inner critic' 24 u op 24 u actief, waardoor je energie tot ver onder het nulpunt gedaald is.

 • Misschien maak jij je vaak en snel druk om dingen die jij zelf niet in de hand hebt? Misschien zit je met je gedachten in het verleden, of bedenk je al wat er allemaal mis kan gaan in de toekomst.
   

 • Misschien heb je het gevoel dat de harde schijf van je hoofd stilaan begint vol te geraken, dat daardoor je denkmachine langzamer werkt, dat het moeilijker wordt je te concentreren, en dat je creativiteit al helemaal niet meer aan bod komt.
   

 • Misschien kom jij niet tot rust na het werk, omdat jij je overvolle inbox en je lange To Do lijst niet los kan laten, en komen ze je zelfs 's nachts wakker houden. 

 

Dan heb jij nood aan Orde op Zaken ...

Samen gaan we onderzoeken hoe jij weer Orde op Zaken in je hoofd kan krijgen. Je hoofd zal leger worden, je gedachten helderder, en dingen die er ECHT toe doen, krijgen weer de plaats in je leven die ze echt verdienen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Tijdens een kennismakingssessie bepalen we samen heel concreet waar je verlangen ligt, en wat het doel is van jouw coaching. Hoe sterker je motivatie om iets te veranderen in je leven, hoe sterker je resultaat zal zijn.

Als we na het kennismakingsgesprek tot een samenwerking beslissen, gaan we aan de slag in Life Coachingssessies van 1 à 1,5 u (jij bepaalt …)

Deze sessies gaan door bij mij thuis, in Duffel.

 

Indien verplaatsing moeilijk is, kan de coaching ook via Skype of Whatsapp Call gebeuren. 

Hoofd

Orde op Zaken

in je Huis

huisje logo geel.png

Make room for things that matter
by removing everything that doesn't - Brian Gardner.

Word jij ook zo moe van al dat opruimen omdat je weet dat het straks toch weer chaos is? Wil jij graag minder spullen in je kast, zodat je alles netjes kan opbergen, maar kan je niet beslissen wat weg mag en wat niet? Vergeet je vaak facturen te betalen, of op uitnodigingen te antwoorden omdat ze ergens in de grote stapel papieren verloren geraakt zijn? 

 

Als Opruimcoach leer ik je hoe je de chaos kan aanpakken in je huis, zodat er rust en ruimte komt. 

 

Nood aan Orde op Zaken in je Spullen?

 

- Misschien is je keuken niet georganiseerd zoals je wil, en verlies je hopeloos veel tijd om je spulletjes te vinden of terug op te bergen.

 

- Misschien zit je liefst met je ogen dicht in de zetel, omdat je door de chaos in je woonkamer de rust niet vindt waar je zo naar verlangt na een drukke dag op het werk.

 

- Misschien zit je energieniveau al een tijdje heel laag doordat je kampt met CVS, depressie, een burnout, of gewoon doordat al het ‘moeten’ in je leven je zo enorm moe maakt, dat je niet meer de kracht hebt om die stapels kleding op je slaapkamer, die stapels papieren in je bureau, die garage of zolder die alsmaar voller worden aan te pakken.

 

- Misschien heb je echt te veel spullen, maar vind je het een beangstigende gedachte spullen weg te doen.  

 

Nood aan Orde op Zaken in je Administratie?

 

- Misschien ben je onlangs alleen komen te staan, en weet je niet waar je moet beginnen om orde te scheppen in de grote stapels papieren.

 

- Misschien kan jij niets terugvinden tussen al de rekeningen, uitnodigingen, tijdschriften, reclamefolders enz. die overal verspreid liggen.

 

- Misschien is je computer een doolhof geworden, is je e-mail uit zijn voegen aan het barsten, staat je bureaublad vol met icoontjes waar je niet meer van weet wat ze zijn, weet je niet hoe je je foto's moet organiseren en vind je documenten niet meer terug.

Dan heb jij nood aan Orde op Zaken ...

 

Hoe gaat dit in zijn werk?

Opruimcoaching gebeurt steeds bij jou thuis, liefst met zo weinig mogelijk afleidingen in de buurt.

 

Tijdens een kennismakingssessie laat jij me zien wat het probleem is en wat je graag wil veranderen. Hoe duidelijker jouw doel is, hoe sterker jouw verlangen naar verandering, hoe sneller een mooi resultaat kan bereikt worden.

 

Als we na het kennismakingsgesprek beiden tot samenwerking besluiten, gaan we aan de slag met Opruimcoachingssessie van meestal 2 u per keer.

Huis
bottom of page